Tiparul Digital

Dacă aveți nevoie de tipărirea rapidă, ieftină și de calitate a unor flyere, piante, afișe sau broșurele de serie mică sau medie tiparul digital este solutia ideală. Tiparul digital reprezintă un mod economic și util de a realiza produse publicitare în tiraje mici de până la 200-300 bucați.

Avantajul printului digital este dat de costurile fixe reduse la realizarea produselor, neexistând placi tipografice, putându-se astfel realiza chiar și un exemplar din produsul dorit. Printarea digitala, de obicei, se referă la o printare profesională pe un format mediu, ca dimensiune a hârtiei, folosind tehnologia laser. Printul digital are un cost mai mare pe pagina decât metodele traditionale de tiparire offset, dar acest preț este, de obicei, compensat de facilitatea unor tiraje reduse. De asemenea, permite imprimarea la cerere, în timp scurt, si chiar o modificare a fișierului printat (date variabile), cu fiecare colală de hârtie printată.

Tiparul Offset

Tiparul offset este utilizat pentru realizarea lucrarilor în tiraje medii si mari care în plus necesită o calitate ridicată și o atentă optimizare a timpilor și costurilor de producție. Utilajele performante și specialiștii noștri experimentați ne dau posibilitatea să abordăm o gamă largă de lucrări tipografice de tiraj mare și mediu precum: cataloage, reviste, flyere, pliante, mape de prezentare, notes-uri, calendare de perete sau de birou, coli cu antet, tipizate, precum și orice fel de lucrari atipice (wobblere, door hangere, neck hangere, realizate cu forme de stantare.

Servicii oferite:

Cărți de vizită

Carțile de vizită reprezintă o modalitate ieftină de a răspândi vestea despre dvs. și despre firma dumneavoastră.
În comparație cu alte mijloace de promovare a firmei și a activității pe care dvs. o desfășurați, carțile de vizită sunt unul dintre cele mai ieftine instrumente ce pot fi folosite în promovarea vânzărilor.

Flyere publicitare

Flyer-ul publicitar, în diferitele sale dimensiuni este cel mai uzual mijloc de promovare, ușor de tipărit, de distribuit și de creat. Un flyer bine realizat este acela care prezintă concret oferta și avantajele pe care potențialul client le poate avea, cumparând produsul sau serviciul ofertat.

Pliant publicitar

Pliantul publicitar poate fi numit un mini catalog în care tu îți poți prezenta compania, produsele/serviciile oferite dar de ce nu și promoțiile. Odată cu crearea unui pliant publicitar acesta devine unul de succes dacă reușește să capteze atenția cititorului pentru toate informațiile scrise.

Broșuri publicitare

Broșurile sunt varianta mai redusă ca spațiu și costuri a cataloagelor de prezentare. Dacă spațiul dintr-un pliant este insuficient, dar nici bugetul nu permite tiparirea unui catalog de prezentare mai pretențios, soluția ideală este broșura publicitară.

Cataloage

Cataloagele sunt forma potrivită de reclamă pentru afacerile care prezintă produse pretențioase, și care necesită imagini mari și la o rezoluție foarte bună.
Cataloagele pot fi tipărite pe un carton cretat lucios sau mat, legate cu capse speciale sau brosate, într-un design atent ales și cu inserarea multor imagini atractive și a detaliilor despre produsele și serviciile oferite.

Mape personalizate

O mapa personalizată poate conține prezentarea produselor sub formă de fișe separate, lucru ce permite înmanarea către client doar a categoriei de produse de care acesta este interesat. Astfel, nu veți mai fi nevoit sa tipăriți în tiraj mare un catalog complet, cu costuri mai mari, îi trimiteți într-o mapă doar fișele, flyerele sau pliantele cu produsele pe care le solicită.

Afișe publicitare

Afișul (sau posterul) este tipăritura care este realizată la cele mai înalte standarde poate să-ți atragă clienți noi sau poate sa te diferențieze de concurență.
Afișul publicitar necesită să fie vizibil de la distanță, astfel ca orice trecător să identifice în acel afiș câteva elemente care îi vor capta atenția, iar apoi îl vor convinge sa se apropie de el pentru mai multe detalii.

Plicuri personalizate

Plicurile personalizate fac parte din formularistica necesară pentru comunicarea în exterior.Plicurile pot fi de mai multe feluri și categorii. Există plicuri cu dimensiuni standardizate: plic C4 (229x324mm), plic C5 (162x229mm), plic DL (110x220mm) sau plic C6 (114x162mm).

Pe lângă aceste plicuri se pot realiza plicuri personalizate la cerere.

Diplome

Diplomele sunt o recompensă pentru câștigarea unui concurs sau terminarea unui concurs. Ele pot fi dimensiunile A4 sau A5, nominale (pentru fiecare în parte) sau se pot scrie de mână.

Blocnotes

Utilitatea blocnotesului sau caietului este de netăgăduit. La un simpozion sau eveniment imposibil să nu scrii câteva rânduri, la birou ai nevoie întotdeauna să scrii câteva informații.

Tiparituri - Servicii