Decorari Autocolant si Inscriptionari Vitrine Brasov

Prima functie a amenajarii locului comercial este localizarea. Amenajarea vitrinelor permite cumparatorului sa deosebeasca momentan, ce fel de punct comercial este in fata lui, ce fel de produse se pot vinde aici, care pot fi preturile. Se poate afirma cu certitudine, ca o amenajare neingrijita, necorespunzatoare si fara sclipiri, va „speria” multi potentiali cumparatori. Personalizarea vitrinelor atrage atentia clienti avand un mare impact vizual.

Tipuri inscriptionari vitrine, geamuri

Print Policromie

Inscriptionari vitrine cu print policromie (print in policromie pe folie autocolanta, laminare si aplicare pe geam). Inscriptionarea se poate face pe exterior (imagine normala pe print) sau pe interior (print pe autocolant transparent, imagine in oglinda si laminare cu folie alba).

Autocolant Cutterat

Inscriptionarea cu autocolant vitrine (autocolant decupat la cutter-ploter) intr-o paleta foarte larga de culori si nuante (marca Oracal) a datelor de contact, sigla (logo) si informatii necesare familiarizarii clientului final cu produsul ofertat.

Sablare

Inscriptionare vitrine cu autocolant sablare. Geamurile sablate au un aspect deosebit datorita imbinarii suprafetelor semimate cu cele transparente.

Window Graphics

Inscriptionare vitrine cu Window Graphics ,daca vreti sa decorati vitrina cu o imagine si nu vreti sa renuntati la lumina naturala si sanatoasa. Window Graphics este un material adeziv cu microperforatii. Din exterior veti putea vedea o imagine unitara fara a sesiza micile perforatii, iar din spatele geamului veti putea privi in exterior.

Colantare, Inscriptionari Vitrine/Geamuri in imagini