Tablouri Canvas Brașov

Printat pe pânză canvas, înrămat și cu agățători. Gata de pus pe perete.

Tabloul canvas se realizează prin imprimarea unei imagini pe o pânza canvas asemănătoare pânzei de pictură din poliester sau bumbac; se înrămează pe un cadru de lemn tratat de 20mm grosime. Pânza va acoperi cadrul fără a mai fi nevoie de o ramă exterioară și având un aspect modern și deosebit.

Imaginile folosite pentru imprimare pot fi atât imagini stoc, de pe site-uri de specialitate, cât și fotografii personale. Tablourile canvas pot fi personalizate în multe feluri, în funcție de preferințele clienților.

Tablouri canvas, multicanvas sau colaje

Tablourile canvas sunt de mai multe feluri:

  • tablouri canvas simple, adică o singură imagine, imprimată pe material și montată pe cadrul de lemn, la o anumită dimensiune
  • tablouri multi-canvas, adică o imagine care este împărțită în 2 sau 3 părți, dar pot fi chiar și mai multe. Aceste părți sunt imprimate separat și montate pe cadre de lemn, împreună formând imaginea inițială. Acest tip de tablou se potrivește cel mai bine imaginilor mari, de tip panoramă.
  • colaje pe canvas, atunci când clientul are mai multe imagini preferate, putem genera un colaj din fotografiile clientului, prelucrat cu atenție, imprimat și montat pe un șasiu de lemn.