Servicii profesionale de tiparire si printare indoor in Brasov. Printuri Brasov indoor, printare autocolante publicitare, autocolante perete, litere autocolant de cea mai buna calitate folosind tehnologii digitale ce garanteaza intensitatea si naturaletea culorilor precum si o foarte buna stabilitate in timp. Printare in Brasov folosind cernelurile originale pe baza de pigment UV. Cernelurile pe baza de ecosolvent si echipamentele noastre de imprimare de SUPER-calitate asigura in printare naturaletea si intensitatea culorilor, rezistenta indelungata in timp (3 – 5 ani), printuri dimensiuni foarte mari, costuri reduse pentru clienti.

Autocolante Brasov destinate expunerii interioare

Autocolante PVC

Inscriptionari autocolante in Brasov si imprejurimi pentru afacerea ta. Realizam autocolante perete personalizate profesionale in timp util. Prin aceasta procedura de printare autocolant se pot transmite mesaje grafice prin aplicarea acestuia pe diverse suporuri ca automobile, bannere, panouri publicitare si de santier, vitrine, standuri, casete luminoase, diferite semne, decorari de vitrine, expuneri diverse. Autocolantul este un produs exceptional pentru proiecte ambițioase, de calitate superioara si cu impact vizual mare, potrivindu-se perfect unei game variate de aplicatii indoor. Echipa noastra realizeaza orice tip de autocolant in Brasov si logo-uri din autocolant decupat, intr-o gama variata de culori si la orice dimensiuni.

Whiteback|Blueback

O hartie rezistenta (cu baza blueback sau whiteback) netransparenta si de un alb imaculat. Suprafata blueback permite lipirea pe suporturi negre inchise la culoare, sau fara a se vedea afisul din spate. Hartia whiteback este solutia optima pentru decorare billboard, postere, display-ere (atat de interior, cat si de exterior), prezentari foto, citylights, aplicatii cu iluminare din spate, expunere in targuri sau expozitii etc.

Printare Hartie foto

Atunci cand tii foarte mult la o fotografie sau ai un poster pe care doresti sa il printezi, una dintre solutiile de imprimare la calitate mare este imprimarea pe hartie fotografica. Pentru rezultate optime este bine sa ai o rezolutie corespunzatoare, sa nu maresti imaginea, iar daca imprimarea contine o macheta compusa, este bine sa lucrezi la scara 1:1 la minim 100-150 dpi RGB.

Polipropilena

Este un produs publicitar secundar, cu utilizare in special in promovarea imaginii produsului dumneavoastra prin intermediul sistemelor de afisaj de tip roll-up. Stabilitatea si rezistența materialului atat ca forma cat si ca dimensiune precum si rezistenta la acțiunea factorilor mecanici constituie un argument extrem de puternic in fața utilizarii hartiei la roll-up-uri.

Printare Canvas

Material textil foarte dens (300 gr/mp), imprimabil pe o fața, care poate fi folosit mai ales pentru indoor, putand printa calitativ imagini care sa dea senzația de tablou.

Tapet

Tapetul este o tesatura pe baza de poliester, vinilul asigurand obtinerea unor printuri de buna calitate in Brasov. Se recomanda pentru indoor, cat si pentru aplicatii outdoor pe termen scurt.

Printare digitala indoor in imagini