Creativa Advertising ofera colantare si inscriptionare auto in Brasov pentru orice model si dimensiune. Colantare integrala sau partiala in orice culoare, imagini si texte, colantari masini firme. Avantajele colantarii sunt pretul ieftin in comparatie cu vopsitul auto, posibilitatea de a schimba oricand culoarea masini, dar si protejarea vopselei originale.

Colantari Auto Brasov profesionale

Experienta in domeniul publicitar, precum si echipa tanara formata din profesionisti gata oricand sa contribuie la realizarea celor mai interesante proiecte, au pozitionat Creativa in topul firmelor specializate in colantari auto Brasov.

  • Colantarea sau inscriptionarea auto este una dintre cele mai rapide si ieftine forme de publicitate in ideea de a creea o imagine puternica firmelor si companiilor. Modelul cu care se va inscriptiona masina se realizeaza de catre client sau impreuna cu specialistii nostri.
  • Acest mod de afisare a cunoscut o dezvoltare rapida in ultima perioada datorita extinderii semnificative a numarului de autovehicule ce apartin societatilor comerciale.
  • Inscriptionarea autovehiculelor s-a dovedit a fi cea mai ieftina, cea mai rapida si cea mai comoda forma de promovare a produselor sau serviciilor ofertate pe piata.

Sunt multe motive pentru care ti-ai colanta masina, tot ce trebuie sa faci este sa ne contactezi si sigur avem o folie autocolanta care sa se potriveasca ideii si bugetului tau!

Tipuri Inscriptionari/Colantari Masini

Totala

Acoperirea totala a autovehiculului (cu autocolant Orajet suprafete curbe) cu imagini ale produselor ofertate (print in policromie pe folie speciala pentru auto)astfel o poza de calitate poate interactiona mult mai bine cu potentialii consumatori;

Partiala

Acoperirea partiala a autovehiculului (cu autocolant 3M suprafete usor curbate) cu imagini ale produselor ofertate ( print in policromie pe folie speciala pentru auto), astfel o poza de calitate poate interactiona mult mai bine cu potentialii consumatori;

Cutterare

Inscriptionarea cu autocolant auto (autocolant decupat la cutter-ploter) intr-o paleta foarte larga de culori si nuante (marci Oracal/3M) a datelor de contact, sigla (logo) si informatii necesare familiarizarii clientului final cu produsul ofertat.

Pasi pentru Inscriptionare Auto:

DESIGN – Vom discuta ideile tale si aspecte ale inscriptionari asa cum le vezi tu; vom produce sau reproduce sigla companiei tale;  vom produce un concept cu primele noastre idei si vom astepta raspunsul tau. Dupa determinarea elementelor acceptate incepem machetarea in profunzime pentru a definitiva designul. Colaborarea va fi stransa pentru a ne asigura ca vom colanta vehiculului exact dupa cerintele d-vs.

PRODUCTIE & INSTALARE – Instalare corecta a autocolantului, este cheia, pentru ca masina sa impresioneze si sa promoveze intr-un mod original. Echipa noastra executa o instalare meticuloasa si de buna calitate, oferind garantie pentru toate inscriptionarile realizate.

Serviciul de colantare auto reprezinta o varianta mai ieftina si mai rapida decat vopsirea masinii. Timpul necesar unei colantari pentru un autoturism este in medie de 3-4 ore. Daca sunteti interesat de servicile noastre de colantari auto Brasov, va asteptam sa cereti o oferta de pret.

Inscriptionari Masini in imagini