Casete Luminoase Brasov, firme luminoase de diferite dimensiuni

Daca ati ajuns pe site-ul firmei Creativa Brasov, inseamna ca aveti nevoie de o caseta luminoasa pentru a iesi in evidenta in fata clientilor dvs., sau pentru a va face cunoscuta locatia dvs. din Brasov. Navigand pe site-ul nostru veti putea gasi reclame luminoase, litere volumetrice luminoase 3D, totemuri luminoase pentru toate gusturile, la cele mai ieftine preturi din Brasov.

Produs Publicitar: Caseta Luminoasa, Firma Luminoasa 

In fiecare zi, in orice directie ne-am uita, gasim reclame luminoase care ne atrag atentia asupra locatiilor unde sunt montate. Acesta este de fapt si rolul acestui produs publicitar, potrivit atat pentru semnalistica de interior, cat si pentru cea de exterior. Fara indoiala elementele de semnalistica luminoase au cel mai mare impact vizual. In aceasta categorie intra si casetele luminoase care va ofera o alternativa economica de a sustine si promova brandul si imaginea companiei dumneavoastra in Brasov.

Casetele luminoase pot avea diverse forme si dimensiuni, si se pot personaliza in cele mai variate culori. Pot fi realizate din profile plastice sau metalice cu inchideri din pvc, poliplan, plexiglass, profile acrilice si altele. Profitati de avantajele unei reclame luminoase pentru a atrage atentia si a comunica brandul dumneavoastra.

In functie de locatie, se pot fabrica casete luminoase la dimensiunile dorite, astfel incat incadrarea sa fie perfecta si in armonie cu arhitectura cladirilor. Oferim o atentie deosebita in productia unei casete luminoase pentru ca dumneavoastra sa beneficiati de un produs premium, cu finisaje de exceptie.

Tipuri Casete Luminoase

SIMPLA FATA

 Fata principala a casetei este paralela cu peretele suport si este confectionata din material translucent inscriptionat.

DUBLA FATA

Aceste casete au doua fete iluminate, perpendiculare pe peretele suport, si sunt asezate in consola pe fatade sau stalpi.

PLEXIGLASS

Materialul inscriptionat este plexiglass si se monteaza pe cadru de plastic sau aluminiu.

BACKLITE

Se inscriptioneaza pe backlite care se monteaza pe structura metalica.

 

Castele luminoase au avantajul ca asigura o vizibilitate de la mare distanta si prelungesc expunerea si pe timpul noptii.

Imagini cu casete/reclame luminoase din Brasov