Totemuri Publicitare

Totemurile  pot avea o gamă largă de utilizări, de la marcarea intrărilor în localități, până la evidențierea locațiilor unor companii sau branduri.

Un totem de tip intrare în localitate este un mijloc modern de informare marcând intrarea într-o anumită regiune, oraș sau zonă care prezintă un anumit specific.

În afara functiei de informare pentru care acesta a fost proiectat, totemul reprezintă și un mijloc eficient de a promova interesele si activitățile economice ale unei anumite companii sau brand, datorită suprafetei generoase care permite expunerea mai multor informații iar locul de amplasare, bine ales, conferă un maxim de vizibilitate.

Totemurile pot fi realizate într-un numar infinit de forme și dimensiuni, utilizându-se diferite materiale, în functie de bugetul alocat și de preferintele clientilor: lemn, policarbonat, alucobond, stiplex și polistiren extrudate.

Totemul prezintă numeroase posibilități de personalizare atât în ceea ce priveste metoda de inscriptionare, literele volumetrice folosite sau sistemul de iluminare. Pentru obtinerea unor rezultate de exceptie si a unor produse finite rezistente în timp specialiștii noștri utilizează tehnologii de ultimă generatie, care determină realizarea unor produse calitative, care își vor păstra forma și prospețimea culorilor pentru perioade îndelungate de timp chiar dacă vor fi supuse frecvent unor factori de mediu agresivi si unor conditii atmosferice improprii.