Despre Creativa

Cine suntem și ce facem?

Prezent

Se spune că „Istoria este scrisă de către învingatori”. De peste 16 ani de activitate, împreună cu întreaga echipă am depășit dificultățile și ne-am dezvoltat.

Putem să revendicăm împreună niște rânduri în istoria acestei piețe, acestea fiind despre respectul față de lucrul bine făcut, despre parteneriat și pasiune.

De prea multe ori afacerile au fost asociate cu câștigul facil și cu idealuri false.

De prea puține ori s-a vorbit despre munca intensă, despre loialitate și respect. Noi asta am învățat în cei 16 ani de activitate de la partenerii noștri, clienții și colectivul nostru.

creativa-birouri
Despre agentia de publicitate Creativa

Despre clienții noștri

În ceea ce priveste clienții, vă putem spune că portofoliul nostru include atât clienți locali cât și naționali și internaționali.

Dar, cel mai concret, vă putem spune ca toate serviciile noastre sunt făcute cu profesionalism și dedicare de la începutul colaborării și până când partenerul nostru își atinge scopul propus.

Considerăm că sarea și piperul stau în creativitatea echipei, soluțiile propuse de noi și strategia pe care o gândim pentru partenerii noștri, depinzând, în cea mai mare măsură, de creativitate.

Viitor

Avem ambiții mari! În contextul actual, ambiția este o condiție necesară în obținerea succesului dorit, însă nu este singura. Spiritul de echipă, maturitatea, loialitatea și disponibilitatea de a învăța și de a pune interesele companiei și ale clienților mai presus de cele personale sunt importante în egală masură. Uneori, fermitatea și ambiția sunt cheia rezolvării problemelor, alteori este nevoie doar de bun simț și de spirit de echipă, spirit Creativ.

Ambiția este o virtute când ia forma unei pasiuni orientate asupra lucrului bine făcut sau atunci când oamenii fac mai mult decat ceea ce li se cere. Este o virtute și atunci când ținta ambiției individuale este succesul companiei. Așadar, munca în echipa și profesionalismul sunt un impuls pentru bunul mers și câtre succesul companiei, asigurând transparență, sinceritate și seriozitate în relațiile cu partenerii și clienții noștri!

Să fim Creativi în continuare!

Despre agentia de publicitate Creativa
Despre agentia de publicitate Creativa

Principii de bază ale companiei

CREATIVA se identifică prin calitate, produse remarcabile, procese de înaltă eficiență și rezultate excepționale. Succesul companiei noastre derivă din faptul că împărtășim aceleași valori și aspirații. Principiile de bază ale companiei clarifică aceste valori și obiective și le integrează în companie. Acestea descriu criteriile și standardele pentru acțiunile noastre și pentru relațiile reciproce și sunt în permanență obligatorii pentru toate persoanele care își desfășoară activitatea în cadrul companiei.

Disponibilitatea în vederea unui angajament maxim pentru companie, atât în perioade bune, cât și în perioade nefavorabile se aplică în egală măsură pentru orice persoană care își desfășoară activitatea în cadrul companiei. Independența economică este obiectivul nostru superior. Dorim să rămânem independenți, iar în acest sens, dezvoltarea prin forțe proprii are un rol decisiv. Tindem către o proximitate geografică față de clienții noștri, însă cunoaștem, de asemenea, și necesitatea unui sediu central puternic. Toate acțiunile noastre sunt caracterizate de onestitate, cumpătare și încredere.

Experiența noastră

Ideile puternice vin pe baza legăturilor armonioase dintre inspirație, experiență și creativitate.
Ne place sa ne implicăm total în proiectele pe care le implementăm. Suntem concentrați pe dezvoltarea și întreținerea unor relații de încredere cu clienții nostri. Relațiile bune sunt cele care se păstrează în timp, relațiile bune sunt cele care ne definesc cel mai bine activitatea!

Peste 1000 de clienți ne-au trecut pragul
16 ani de experiență
20 de colegi implicați
Despre agentia de publicitate Creativa
Despre agentia de publicitate Creativa

Angajații noștri

Aceleaşi aşteptări legate de performanţa și calitatea companiei sunt plasate şi asupra angajaţilor noştri. Acordăm o prioritate deosebită siguranței locului de muncă, precum și unei remunerații juste. Promovăm competența personală și profesională a angajaților noștri prin intermediul unui sistem amplu de formare continuă. Libertatea de exprimare este la fel de importantă ca libertatea de creație și considerăm critica ca pe o oportunitate. Comportamentul nostru se bazează pe respect reciproc, în încercarea de a asigura, împreună, protejarea proprietății spirituale și materiale a companiei

1
Ani de afaceri
1
Premii din industrie
1
Angajați
1000 +
Proiecte realizate
1
Târguri și expoziții
100 +
Clienți care revin