Inscriptionari: Litere Cutter Auto

Dacă vrei să promovezi compania prin intermediul autoturismelor din flotă (branduire) sau vrei pur și simplu să inscripționezi propriul autoturismul cu anumite mesaje, poți opta pentru varianta inscripționării auto, care este una dintre cele mai des întâlnite forme de publicitate, având un cost accesibil și un impact vizual maxim în trafic.

Folosind autocolant special de exterior, inscripționarea auto se realizează în funcție de grafica solicitată de client. Autocolantul poate fi decupat pe contur sau printat, ulterior putând fi laminat pentru a spori rezistența la exterior.

În general, pentru autocolantele pentru inscriptionări auto, există o multitudine de variante de culori, pentru a lua cea mai buna decizie din punct de vedere estetic pentru ceea ce se dorește a fi realizat. În categoria de autocolant pentru inscriptionări auto există inclusiv materiale cu efect special, cum ar fi autocolantul fluorescent sau autocolantul oglindă. De asemenea autocolantele pentru inscripționări pot fi aplicate pe suprafețe plane sau curbe, existând variante transparente, colorate, metalizate, pe alb sau pe negru.

Se  recomandă să se analizeze decizia asupra autocolantului care urmează a fi utilizat pentru colantari auto comerciale și în funcție de durabilitatea acestora, astfel încât colantarea să reziste cât mai mult timp pe mașini.