Mape Brasov, mapa prezentare

Mapele de prezentare, alături de cărțile de vizită,  reprezintă un mijloc de informare cu un impact deosebit în fața clienților sau a partenerilor de afaceri. Mai mult decât atât, cu ajutorul unei mape de prezentare cu două buzunare sau cu fante care susțin cărți de vizită, se pot organiza mai bine materialele promoționale care urmează a fi prezentate.

Mape Brasov cu buzunar

Buzunarul nu este obligatoriu la o mapă de prezentare dar majoritatea mapelor au acest element dintr-un motiv foarte practic : documentele de prezentare conținute de mapă sunt împiedicate să alunece tocmai datorită acestui buzunar.

Mapa poate avea buzunare atașate care se aplică prin lipire, aceasta fiind o variantă cu costuri mai reduse și suficient de prezentabilă sau poate avea buzunare din aceeași coală, în care mapa și buzunarele fac corp comun, acestea rezultând din pliere sau îndoire, nu prin lipire. Aceste mape sunt denumite și mape ștantate. În realizarea acestora, se pot folosi  ștanțe comune sau se pot folosi stante speciale, personalizate, dacă clientul este mai exigent.