In fiecare zi, in orice directie ne-am uita, gasim reclame luminoase care ne atrag atentia asupra locatiilor unde sunt montate. Acesta este de fapt si rolul acestui produs publicitar, potrivit atat pentru semnalistica de interior, cat si pentru cea de exterior. Fara indoiala elementele de semnalistica luminoase au cel mai mare impact vizual. In aceasta categorie intra si casetele luminoase care va ofera o alternativa economica de a sustine si promova brandul si imaginea companiei dumneavoastra in Brasov.

Casetele luminoase poate avea diverse forme si dimensiuni, si se poate personaliza in cele mai variate culori. Pot fi realizate din profile plastice sau metalice cu inchideri din pvc, poliplan, plexiglass, profile acrilice si altele. Profitati de avantajele unei reclame luminoase pentru a atrage atentia si a comunica brandul dumneavoastra.

In functie de locatie, se pot fabrica casete luminoase la dimensiunile dorite, astfel incat incadrarea sa fie perfecta si in armonie cu arhitectura cladirilor. Oferim o atentie deosebita in productia unei casete luminoase pentru ca dumneavoastra sa beneficiati de un produs premium, cu finisaje de exceptie.

Tipuri Casete Luminoase

SIMPLA FATA
  •  Fata principala a casetei este paralela cu peretele suport si este confectionata din material translucent  inscriptionat.
DUBLA FATA
  • Aceste casete au doua fete iluminate, perpendiculare pe peretele suport, si sunt asezate in consola pe fatade sau stalpi.
PLEXIGLASS
  • Materialul inscriptionat este plexiglass si se monteaza pe cadru de plastic sau aluminiu.
BACKLITE
  • Se inscriptioneaza pe backlite care se monteaza pe structura metalica.
Castele luminoase au avantajul ca asigura o vizibilitate de la mare distanta si prelungesc expunerea si pe timpul noptii.

Litere volumetrice Brasov

litere-volumetrice Literele volumetrice din polistiren si siglele volumetrice din polistiren, pe care noi le producem, folosind polistiren de inalta densitate si stabilitate, pot fi utilizate atat la interior, cat si la exterior. Productia publicitara de firme luminoase cu litere volumetrice din plexiglas, iluminate cu led-uri sau tub spectral cu iluminare directa sau indirecta ofera un aspect deosebit si elegant. Literele volumetrice sunt foarte rezistente in timp si foarte economice.