Asa cum bine stiti, printam aproape orice in Brasov: bannere, mesh-uri, autocolant lucios si mat, hartie, hatie blueback, toate atat indoor cat si outdoor. Printurile outdoor se recomanda a fi executate cu cerneluri pe baza de solvent sau UV, care confera durabilitate mare in timp si rezistenta la decolorare, apa si alte interperii.

Banner-ul outdoor da rezultate foarte bune pentru orice tip de afacere. Simplu sau complex, în aproape orice dimensiune, bannerul outdoor va contribui la promovarea produselor,  promotiilor,  serviciilor  firmei dvs in Brasov. Productie bannere Brasov la preturi ieftine si servicii de calitate.

Aplicatiile cele mai intalnite, pentru printurile (outdoor) publicitare de exterior, incadrate in categoria ”easy change”:

  • mesh-uri (print de mari dimensiuni pe material PVC perforat)
  • Postere pentru panotaj stradal (executate pe blueback)
  • Print pentru panouri unipol
  • Banner simpla si dubla fata (executate pe material PVC)
  • Steaguri (executate pe material pe baza de poliester)

 

Printuri Outdoor:

Banner (Frontlit)
Pentru ca niciodata nu a fost mai simplu sa iti faci afacerea cunoscuta, in secolul 21, bannerul publicitar reprezinta cea mai importanta si des folosita modalitate de promovare si informare a maselor. Un banner stradal bine amplasat si integrat armonios cu mediul inconjurator poate atrage clientii, nemaiavand un simplu rol de informare. Frontlit-ul este din PVC de culoare alba, mat, opac, cu suprafata neteda si rezistenta marita la conditiile de mediu; este folosit pentru displayere pentru interior si exterior.
Blockout (Banner cu doua fete)
Bannerul blockout este imprimabil pe ambele parti. Este fabricat din PVC alb, opac, creat special pentru printare usoara, datorita suprafetei netede. Este folosit la displayere cu fata dubla, bannere stradale, diferite decorari.
Banner Backlite
Diferenta intre bannerele frontlit si bannerele backlit este ca cel frontlit se lumineaza din fata iar cel backlit se lumineaza din spate. Backlit-ul din PVC alb, netexturat, translucent, este mediul ideal pentru graficilor de rezolutii mari, fiind folosit pentru casete luminoase sau pentru displayere iluminate din spate, atat outdoor cat si indoor. Este un material asemanator poliplanului, cu diferenta ca este translucent si permite trecerea luminii. Panourile publicitare din backlit pot sa includa (la cerere) diverse finisari.
Mesh-uri
Mesh-urile sunt in general printuri de mari dimensiuni destinate montajului pe fatadele cladirilor. Materialul este un PVC cu perforatii care permit aerului sa treaca print material si astfel rezistenta in timp este mult mai mare. Mesh-urile se preteaza la printuri foarte mari la care banner-ul s-ar rupe datorita propriei greutati. Se recomanda intarituri termice pe contur si capse de prindere in functie de locatia aleasa. Bannerele mesh reprezinta produsul publicitar ideal pentru promovarea stradala a imaginii dumneavoastra la dimensiuni mari si foarte mari.
Windowgraphics
Vreti sa decorati fatada unei cladiri cu o imagine si nu vreti sa renuntati la lumina naturala si sanatoasa? Se pot personaliza geamuri ale cladirilor, vitrine, geamuri autovehicule, etc. Window Graphics este un material adeziv cu microperforatii. Din exterior veti putea vedea o imagine unitara fara a sesiza micile perforatii, iar din spatele geamului veti putea privi in exterior si veti beneficia de lumina naturala.
Panza Steaguri
Destinat promovarii imaginii, atat la exterior cat si in interior, este realizat din material textil-polyester cu o buna vizibilitate fata-verso a carui suprafata permite obtinerea unor culori intense.
Autocolant PVC
Sunt destinate decorarii suprafetelor expuse outdoor (fatade, chioscuri, reclama luminoase, vitrine panouri, masini). Suportul de print este recomandat a fi ales in functie de destinatia acestuia. De asemenea, este recomandata laminarea la rece pentru o mai buna rezistenta si pentru usurinta la aplicare.
Autocolant 3M AUTO
Autocolantul 3M AUTO este un produs destinat colarilor de autovehicule pe suprafete usor curbate, rezistand mai bine fortelor mecanice datorate conditiilor diferite de temperatura si umezeala.
Autocolant ORAJET AUTO
Autocolantul ORAJET AUTO este un produs destinat colarilor de autovehicule sau a oricarui tip de suprafete curbe, rezistand mai bine fortelor mecanice datorate conditiilor diferite de temperatura si umezeala.

Dupa aceste informati despre printuri outdoor, bannere, mesh-uri, am hotarat  ca in final sa va mai oferim un detaliu important despre imprimare bannere. Acest detaliu este reprezentat de utilajele noastre performante si moderne care ne permit imprimarea de printuri digitale in Brasov si imprejurimi pentru orice nevoie chiar si in cazul in care doriti bannere de dimensiuni mari.