Povestea noastra

Trecut

In 2007, am facut primul pas

In 2007, am facut primul pas catre publicitate, timid, in Brasov – la acea vreme, o piata bine dezvoltata. Pe pacurs, am invatat, am studiat, am dezvoltat ceea ce acum se numeste Creativa Advertising – Agentie de Publicitate Full Service. Si, daca ne intrebati de ce full service si de ce sa facem de toate si nu un singur lucru si bine, va vom raspunde sincer: “Pentru ca toate se pot face bine, daca sunt facute cu oameni pregatiti, creativi si dedicati pasiunii lor”.
Prezent

Dupa 6 ani de activitate

Dupa 6 ani de activitate, la inceput, mai timida si cu mult timp liber, dar, pe masura ce reticenta la acest domeniu a scazut, activitatea a devenit mai complexa si clientii au crescut repede, ca numar, astfel am fost nevoiti, natural, sa crestem echipa si sa angajam personal cat mai specializat, am dezvoltat departamente si am incercat sa oferim servicii cat mai bune.

In ceea ce priveste clientii, va putem spune ca ne laudam cu multi clienti locali, nationali si internationali. Dar, cel mai concret, va putem spune ca toate serviciile noastre sunt facute cu profesionalism si dedicare de la incepul colaborarii si pana cand partenerul nostru isi atinge scopul propus. Consideram ca sarea si piperul stau in creativitatea echipei, solutiile propuse de noi si strategia pe care o gandim pentru partenerii nostri, depinzand, in cea mai mare masura, de creativitate.

Viitor

Ambitia noastra

Ca toate agentiile, avem ambitii mari. De aceea, ne bucuram de o concurenta de calitate. Nu visam neaparat la proiecte mari, bugete uriase si clienti cu notorietate, mai degraba la lucrari reusite si campanii cat mai de succes.

Vom incerca sa dezvoltam continuu toate serviciile agentiei. Oricare ar fi serviciul ales de clientul nostru, acesta se poate baza pe noi, deoarece munca si comunicarea stau la baza reusitelor, dar cele mai importante sunt transparenta si sinceritatea noastra in fata partenerilor si clientilor.

Compania noastra, Creativa Advertising iti ofera servicii complete de Productie Publicitara.

Pe acest site va prezentam solutii de promovare a afacerii dumneavoastra pe care compania noastra le realizează prin intermediul unor produse standard.
Contactati-ne