http://www.creativa.ro/wp-admin/edit.php?post_type=wp_igsp_gallery

PREZENT

Se spune ca „Istoria este scrisă de câtre învingatori”. De peste 10 ani de activitate, împreună cu întreaga echipă am depășit dificultățile și ne-am dezvoltat.

Putem să revendicăm împreună niște rânduri în istoria acestei piețe, acestea fiind despre respectul fără de lucrul bine făcut, despre parteneriat și pasiune.

De prea multe ori afacerile au fost asociate cu câștigul facil și cu idealuri false.

De prea puține ori s-a vorbit despre munca intensă, despre loialitate și respect. Noi asta am învățat în cei 10 ani de activitate de la partenerii noștri, clienții și colectivul nostru.

În ceea ce privește clienții, vă putem spune că portofoliul nostru include atât clienți locali cât și naționali și internaționali. Dar, cel mai concret, vă putem spune ca toate serviciile noastre sunt făcute cu profesionalism și dedicare de la începutul colaborării și până când partenerul nostru își atinge scopul propus. Considerăm că sarea și piperul stau în creativitatea echipei, soluțiile propuse de noi și strategia pe care o gândim pentru partenerii noștri, depinzând, în cea mai mare măsură, de creativitate.

VIITOR - AMBITIA NOASTRA

Avem ambiții mari! În contextul actual, ambiția este o condiție necesară în obținerea succesului dorit. Însă nu este singura. Spiritul de echipă, maturitatea, loialitatea și disponibilitatea de a învăța și de a pune interesele companiei și ale clienților mai presus de cele personale sunt importante în egală masură. Uneori, fermitatea și ambiția sunt cheia rezolvării problemelor, alteori este nevoie doar de bun simț și de spirit de echipă, spirit Creativ.

Ambiția este o virtute când ia forma unei pasiuni orientate asupra lucrului bine făcut sau atunci când oamenii fac mai mult decat ceea ce li se cere. Este o virtute și atunci când ținta ambiției individuale este succesul companiei. Așadar, munca în echipa și profesionalismul sunt un impuls pentru bunul mers și câtre succesul companiei, asigurând transparență, sinceritate și seriozitate în relațiile cu partenerii și clienții noștri!

Sa fim Creativi în continuare!

Contactati-ne