Prima functie a amenajarii locului comercial este localizarea. Amenajarea vitrinelor permite cumparatorului sa deosebeasca momentan, ce fel de punct comercial este in fata lui, ce fel de produse se pot vinde aici, care pot fi preturile. Se poate afirma cu certitudine, ca o amenajare neingrijita, necorespunzatoare si fara sclipiri, va „speria” multi potentiali cumparatori.

Tipuri inscriptionari


Print Policromie

Inscriptionari vitrine cu print policromie (print in policromie pe folie autocolanta, laminare si aplicare pe geam). Inscriptionarea se poate face pe exterior (imagine normala pe print)  sau pe interior (print pe autocolant transparent, imagine in oglinda si laminare cu folie alba).
Autocolant Cutterat
Inscriptionarea cu autocolant vitrine (autocolant decupat la cutter-ploter) intr-o paleta foarte larga de culori si nuante (marci Oracal/3M) a datelor de contact, sigla (logo) si informatii necesare familiarizarii clientului final cu produsul ofertat.
Sablare
Inscriptionare vitrine cu autocolant sablare. Geamurile sablate au un aspect deosebit datorita imbinarii suprafetelor semimate cu cele transparente.
Windowgraphics
Inscriptionare vitrine cu windowgraphics ,daca vreti sa decorati vitrina cu o imagine si nu vreti sa  renuntati la lumina naturala si sanatoasa. Window Graphics este un material adeziv cu microperforatii. Din exterior veti putea vedea o imagine unitara fara a sesiza micile perforatii, iar din spatele geamului veti putea privi in exterior.