Sanatatea si Securitatea Muncii este foarte importanta pentru noi toti, motiv pentru care trebuie sa ne adaptam si sa ne protejam.

 

Am inceput sa producem la comanda si in serie la CREATIVA.ro diferite tipuri de panouri despartitoare de protectie din plexic transparent.

panou-plexiglas-protectie www.creativa.ro

Panourile de protectie din plexiglas transparent reduc riscul de contaminare cauzat de stranut sau tuse.

Panourile din plexiglass sunt realizate din material rezistent - Plexiglas transparent de 3 mm sau 5 mm grosime. Grosimea panoului depinde si de dimensiunea acestuia.

Aceste separatoare din plexiglas transparent pot fi montate foarte usor pe orice tip de casierie, tejghea, receptie , etc , sunt practice si foarte usor de montant iar in functie de solicitari pot avea diferite finisaje : picioare de sustinere, gaura pentru transfer documente, gauri pentru prindere mecanica, se poate opta ( variant recomandata) pentru lipirea panoului de plexiglass de blatul mesei prin banda dubla adeziva profesionala.

Panourile transparentedin plexiglas se pot dezinfecta cu solutii puternice pe baza de alcool, fara a exista riscul de matuire.

Sunt ideale pentru farmacii, supermarket-uri, minimarket-uri, benzinarii, receptiile clinicilor medicale, administratii de bloc, banci sau alte institutii care ofera clientilor servicii front desk.

 

Formate standard:

(L x h) cu baza de 20 cm ( pentru montarea pe blat prin banda dublu adeziva profesionala.

  • 100×80 cm

  • 100x60cm

  • 80×80 cm

  • 80×60 cm

La cerere se pot realiza si alte dimensiuni sau formate.

Dimensiunea gaurii de deschidere standard este 37 x 13 cm (L x h)

panou-plexiglas-protectie www.creativa.ro

Pentru consiliere in alegerea modelului optim pentru dumneavoastra si lansarea comenzii va rugam sa ne apelati cu incredere !!!

Livrare prin curier in toata tara.