Copertinele reprezinta elemente de protectie si ornamental pentru ferestre si zidarii. Marimea copertinelor difera de spatiul carora le sunt destinate. Se pot confectiona copertine pentru geamuri, balcoane sau usi de intrare, acestea fiind in categoria copertinelor mici; cele mari pot acoperi terasele locuintelor, terase in aer liber sau pot fi utilizate ca acoperis.

Copertine simple

  Copertina pe structura metalica, este pretabila magazinelor situate la parterul blocurilor si strazilor comerciale, precum si pentru umbrirea teraselor sau verandelor.

  Pot fi executate cu prindere fixa pe zid sau se pot monta pe structuri metalice “in doua ape”.

  Copertinele reprezinta o metoda economica de a va proteja de razele solare in spatiile deschise, pentru umbrirea si protectia geamurilor, balcoanelor, teraselor mai mici si verandelor.

  Necesita o structura metalica peste care se tensioneaza si fixeaza materialul.

  Materialul, de regula este o panza PVC, disponibila intr-o gama variata de culori. Acest material poate fi personalizat fie prin inscriptionare cu autocolant, fie prin imprimare digitala.

Marchizele

  Datorita designului simplu si ergonomic, marchizele tropical pot fi pliate eliberand complet fereastra sau balconul. Ideale pentru balcoane, ferestre, magazine, hoteluri. Excelente sisteme de umbra si design, marchizele asigura confortul pe timp de vara dand o nota aparte de eleganta casei dumneavoastra.

Utilitatea copertinelor si avantaje

  • 1Impermeabilitate excelenta la praf
  • 2Rezistenta sporita la uleiuri si grasimi
  • 3Rezistenta la praf
  • 4Un aspect prelungit de nou si curat